Reklam

29 Ekim 2014 Çarşamba

Gotham 1.Sezon 6.Bölüm Keçi Ruhu Özeti

Gotham 1.Sezon 6.Bölüm Keçi Ruhu Özeti, Gotham 1.Sezon 6.Bölüm Keçi Ruhu Özeti izle, Gotham 1.Sezon 6.Bölüm Keçi Ruhu Özeti yorumları, Gotham 1.Sezon 6.Bölüm Keçi Ruhu Özeti full izle
Gotham sadece "Keçi Ruhu" sezonunun altıncı bölüm yayınlandı ve biz Bullock bir tarafı biz düşündüm asla gördüm.
 
Yaşlı Bullock

On yıl önce Bullock sadece Gordon gibiydi: O katilleri yakalamak ve Gordon gibi istediği gibi kötü durumları çözmek istiyordu. O Keçi, Gotham'ın en zengin çocuklarını kaçırıp öldüren bir adamın Ruh'un davayı kapsayan olarak biz görüyoruz.

O Bullock'un ortağı sadece Bullock gibi Dicks adında bir adam, şimdi edilir oldu: Alkollü, umurumda değil, kahramanlara inanmıyor. Onlar katil yer bulmak ve Dicks 'tereddüt rağmen peşinden gitmek.Sonunda Bullock göğüs birkaç kez katili vuruyor, ama Dicks aşamasında düşer ve bir tekerlekli sandalye biter.

Şimdi, on yıl sonra, aynı şeyi yapıyor etrafında bir kopyası kedi var. Ve Bullock kızgın.
Baaaad Man

Patolog bu sadece on yıl önce cinayetler gibi olduğunu açıklar nerede Gordon ve Bullock morgda sırıtmak.Kafatasının dibinde madalyonun dikilir dahil. Ama tuhaf olan ne biliyor? Bullock ve polis asla onların raporlarında herhangi sikke dahil. Onlar dava copycats garanti olacağını biliyordu, çünkü onlar bunu tuttu, ama nasıl taklitçi madalyonun hakkında biliyor muydunuz? Bullock, Dicks, ve on yıl önce patolog: Yalnızca üç kişi madalyonun biliyorum. Bullocks Dicks konuşmak için gider patolog olsa da, öldü.

Dicks burada tek cevap Keçi katil tek başına işe yaramadı ki o, hiç kimseye söylememiş diyor. On yıl önce Keçisi ile çalıştı ve şimdi onunla çalışıyor birileri var birileri var. Gordon ve Bullock ardından ilk yeni kurbanın anne babalarla konuşmak gidin ve onların aile terapisti terk yüzden bu işleyemez Bullock söyler. Sonra eski katil kurbanların evlerinin erişimi vardı gerçekleştirmek, böylece kurbanın evde çalışmak insanların içine bakarak başlamak.

Onlar bu son suçların katil gerçekten ve ilk kurbandan ev, yanı sıra sadece alınan var ikinci kurban çalışanı olduğunu keşfedeceksiniz. Bullocks onun gut takip ve yeni kurbanı ve o on yıl önce onları buldum aynı yerde katili bulur. Bir kavga patlak ama sonunda Gordon ve Bullock yeni katili yakalamak için yönetmek. O olsa, sorgusunda hiçbir şey söylemez - o sadece yumruklarını sıkar.

Bullocks ilk kurbanı veliler de onların ilkleri tutarak olduğunu anlar, o aile terapisti konuşmaya gider. O on yıl önce katili hipnotize, ve şimdi de katili hipnotize terapist olduğunu ortaya çıkarır. O uzakta almaz böylece sonunda Bullock ayak onu vuruyor ve sorgulanmak üzere karakola götürür.
Momma Cobblepot

Bölüm-dışarı biz onun momma ile eve Cobblepot görmek - o resmen o görünüşte, hayatta bilerek kimse hakkında bakmakta durdu. Onların dinamik esasen, sevgi ile çocuğunu boğarak bir anne garip ve ona bir çocuk gibi onun tüm tedavi olur kabul. O bile onu bir noktada bir sünger banyo verir ve biz hala ondan ne kadar rahatsız olursa biz söyleyemem.

Daha sonra Cobblepot Gordon'a ve Bullock bir ömür boyu sürpriz vererek, istasyonu ziyaret etmeye karar verir.
Yani Ölü Değil

Montoya ve Allen şeyi gördüm evsiz bir adam Cobblepot Gordon'un cinayete tanık bulmak ve bulmaya çalışıyorum rıhtım bulunmaktadır. Böylece Gordon tutuklamak için gitmek, ama onlar istasyona onu getirmek zaman Kaptan onları onu tutukladı ile ilgili bir sorun vardır.

Ancak anlaşmazlık ortasında, Gordon Cobblepot öldürdü ve hiç kimse ona inandığını söyledi. Cobblepot (annesinin izniyle) yepyeni bir takım elbise ile yürür ve kendini duyurur kadar. Peki, Gordon ve Bullock şimdi vidalanır.


bilgiler için forum siteleri sayfamızı ziyaret edebilir fanlarımızla sohbet odaları kısmından sohbet edebilirsiniz.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder